Chief Editor

Dr. Armando Quintero Ramos, Autonomous University of Chihuahua, Mexico (SNI III)

 

Editorial Assistant

M.E.S. Nancy Karina Venegas Hernández, Autonomous University of Chihuahua, Mexico

 

Co-editores

Dr. Rubén Francisco González Laredo, Technological Institute of Durango, Durango, Mexico. (SNI III)

Dr. Javier Tarango Ortiz, Autonomous University of Chihuahua, Mexico. (SNI II)

 

Training, web platform and metadata support.

Information Technologies, Autonomous University of Chihuahua, Mexico.

Food & Biotechnology

Dr. Benjamín Ramírez Wong, University of Sonora, Hermosillo, Sonora, Mexico. (SNI, Nivel III).

Dr. José Alberto Gallegos Infante, Technological Institute of Durango, Durango, Mexico. (SNI, Nivel III)

 Dr. José Rafael Minjares-Fuentes, Juarez University of the State of Durango, Gomez Palacio, Durango, Mexico. (SNI, Nivel I)

Dra. María Marcela Rodríguez, National University of the Center of the Province of Buenos Aires, Olavarria, Argentina. 

Dra. Valeria Soledad Eim Iznardo, University of the Balearic Islands, Balearic Islands, Spain.

Efrén Delgado, Ph.D., New Mexico State University, Las Cruces, NM. USA.

Dra. Elizabeth Carvajal Millán, Center for Research in Food and Development, A.C., Hermosillo, Sonora, Mexico. (SNI, Nivel III).

Dr. Fernando Martínez Bustos, CINVESTAV, Queretaro Unit, Queretaro, Mexico. (SNI, Nivel III)

Dr. León Raúl Hernández Ochoa, Autonomous University of Chihuahua (SNI, Nivel I)

Dr. José de Jesús Zazueta Morales, Autonomous University of Sinaloa, Culiacan Mexico.(SNI, Nivel I)

Dr. Diego Bautista Genovese, [PLAPIQUI] Pilot Chemical Engineering Plant-CONICET, Bahia Blanca Argentina.

Dra. Aracely Ochoa Martínez, Technological Institute of Durango, Durango, Mexico. (SNI, Nivel I)

Dra. Deborah Murowaniecki Otero, Universidade Federal da Bahia. Salvador, Bahia, Brazil.

Dr. René Renato Balandrán Quintana, Food and Development Research Center (SNI, Nivel I)

Nancy Flores, Ph.D., New Mexico State University, Las Cruces, NM. USA

 

Agricultura y Agropecuaria

Dr. Gerardo Méndez Zamora, Facultad de Agronomía, Universidad Autónoma de Nuevo León, México. (SNI, Nivel I)

Dr. Iván Adrián García Galicia, Facultad de Zootecnia y Ecología. Universidad Autónoma Chihuahua (SNI, Nivel I)

Dr. Guillermo Fuentes Dávila, Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, México. 

Dr. Víctor Arturo González Hernández, Colegio de Posgraduados. Estado de México, México (SNI, Nivel III)

Dra. Yolanda Salinas Moreno, Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Departamento de Genética, México.  (SNI, Nivel III)

Dr. Concepción Luján-Alvarez, Universidad Autónoma de Chihuahua. (SNI, Nivel I).

Dra. Daniela D. Herrera-Balandrano, Institute of Agro-Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing 210014, PR China

 

Química y Biología

Dr. Eleuterio Burgueño Tapia, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas del IPN. México. (SNI, Nivel II)

Dra. Luz Estela González de Bashan, Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste S.C. (CIBNOR), México. (SNI, Nivel III)

Nadezhda Traycheva Petkova, PhD., University of Food Technologies, Technological Faculty, Department of Organic Chemistry and Inorganic Chemistry, Bulgaria.

Dr. Ricardo Vázquez Juárez, Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste S.C. (CIBNOR), México. (SNI, Nivel II)

Dra. Carmen Oralia Melendez PizarroUniversidad Autónoma de Chihuahua. (SNI, Nivel II)

Dr. David Morales MoralesUniversidad Nacional Autónoma de México (SNI, Nivel III).

Dr. René Rojas GuerreroPontificia Universidad Católica de Chile: Santiago, Metropolitana, CL

Prasenjit Ghosh, Ph.D. Indian Institute of Technology Bombay: Mumbai, Maharashtra, IN

Dr. Johan Mendoza Chacón, Universidad Autónoma de Chihuahua (SNI, Nivel I)

 

Salud y Cultura Física

Dr. Julián Esparza Romero, Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C (CIAD). Unidad Hermosillo, Sonora. México (SNI, Nivel II)

Dra. Carolina Jiménez Lira, Universidad Autónoma de Chihuahua.( SNI, Nivel I)

Dra. Jazmín Leticia Tobías Espinoza, Universidad Autónoma de Chihuahua. (SNI, Candidato a Investigador)

Dr. Arnulfo Ramos Jiménez, Universidad Autónoma de Ciudad Juárez. ( SNI, Nivel I)

Dra. Silvia Giono Cerezo, Instituto Politécnico Nacional. (SNI, Nivel II)

Dra. América Chávez Martínez, Universidad Autónoma de Chihuahua. (SNI, Nivel I)

Dra. Susana Aideé González Chávez, Universidad Autónoma de Chihuahua. (SNI, Nivel II)

Dra. Mercedes Bermúdez Cortés, Universidad Autónoma de Chihuahua. (SNI, Nivel I)

 

Ingeniería y Recursos Naturales

Dr. Francisco Paraguay Delgado, Centro de Investigación en Materiales Avanzados (CIMAV) Chihuahua, México. (SNI, Nivel III)

Dr. Vladimir Villarreal Contreras, Universidad Tecnológica de Panamá. Panamá

Dr. Jesús Darío Landa Silva, School of Computer Science, University of Nottingham, Reino Unido.

Dr. Aldo Jonathan Muñoz Vázquez, Texas A&M University, College Station. Estados Unidos de Norteamérica.

Dr. Humberto González Rodríguez, Facultad de Ciencias Forestales, Universidad Autónoma de Nuevo León. (SNI, Nivel II)

Dra. Melida Gutierrez, Missouri State University, Springfield, MO, USA.

Dra. Alicia Melgoza Castillo, Universidad Autónoma de Chihuahua (SNI, Nivel I)

 

Tecnología

M.C. Ricardo Talamás AbbudFacultad de Ciencias Químicas. Universidad Autónoma de Chihuahua. Chihuahua, México